Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie

Title:

Description:

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie (ook wel blepharoplastiek of ooglift genoemd) is een behandeling waarbij de plastisch chirurg een teveel aan overtollig huid-, - en spierweefsel wegneemt. Een litteken zie je nauwelijks want het sneetje valt precies in de oogplooi. Een teveel aan huid of wallen bij je onderoogleden, kan met een onderooglidcorrectie verholpen worden.

Wilt u een frissere blik? Er uitgeruster uitzien? Hangende oogleden en overhangende huid kunnen niet alleen het zicht belemmeren, maar kunnen je ook een vermoeid en verouderd uiterlijk geven. Wallen bij de onderoogleden kan dit effect nog eens versterken. Krijg jij wel eens de vraag van je omgeving of je vermoeid ben? Dit zijn klachten die wij vaak horen van mensen die een ooglidcorrectie overwegen. Na een bovenooglidcorrectie ziet u er energieker en stralender uit.

Ooglidcorrectie voor en na foto’s

Hieronder zie je een aantal voor en na foto’s van dames en heren die een ooglidcorrectie hebben gedaan via MOOI kliniek.  Goed om te onthouden (wanneer je de foto’s bekijkt) is dat het resultaat bij jou uniek zal zijn. Daarnaast kan de oogopslag ook anders zijn i.v.m. het dragen van andere of geen make-up na de ooglidcorrectie.Voor
Na

Bovenooglidcorrectie

Voor
Na

Bovenooglidcorrectie


Voor
Na

Boven en onderooglidcorrectie. Resultaat na 7 weken.

Voor
Na

Boven en onderooglidcorrectie.


Voor
Na

Bovenooglidcorrectie

Voor
Na

Bovenooglidcorrectie


Voor
Na

Boven en onder ooglidcorrectie

Voor
Na

Bovenooglidcorrectie door plastisch chirurg Meesters.


Voor
Na

Bovenooglidcorrectie door plastisch chirurg van der Hulst.

Voor
Na

Bovenooglidcorrectie door plastisch chirurg Feijen.


Voor
Na

BovenooglidcorrectieConsult plannen?

Maak een afspraak voor een consult bij ons op locatie in Maastricht. Bij MOOI kliniek wordt je te allen tijde gezien èn behandeld door een plastisch chirurg (geen cosmetisch arts of consulent). Je weet na dit consult precies welke behandeling het beste bij jou past en wat de ooglidcorrectie inhoudt. Ook ben je goed geïnformeerd over de nazorg. Aan het eerste consult zijn € 50,– consultkosten verbonden, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs.

Laat hieronder je gegevens achter, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.  Ik wil liever mailen om een afspraak te maken

  Category
  operaties
  Prijzen
  vanaf €800,-
  Duur operatie
  45 tot 60 minuten
  Verwijderen hechtingen
  Na 1 week
  Herstel periode
  6 weken
  Operatie combinatie
  Onder en bovenoogleden en wenkbrauwlift

  Copyright MOOI kliniek 2020. Alle rechten voorbehouden.  Copyright MOOI kliniek. Alle rechten voorbehouden.