Liposuctie

Liposuctie

Title:

Description:

Liposuctie

Ben je niet gelukkig met de verhoudingen van je lichaam, dan kunnen wij je helpen met liposuctie. Veel mensen hebben last van hardnekkige vetophopingen op dijen, billen of buik. En hoeveel ze ook sporten en lijnen, dàt vet gaat maar niet weg. Liposuctie, ook wel liposculptuur genoemd of vet verwijderen, is een goede oplossing om dit te corrigeren. Hierbij wordt onderhuids vetweefsel verwijderd waardoor de lichaamscontouren weer in balans komen. Het resultaat is blijvend als je op gewicht blijft. Liposuctie is geen alternatief voor een dieet om af te vallen.

Bij liposuctie verwijderen we overtollig vet in en rondom de maag, billen, heupen, love-handles, dijen, kuiten, enkels, rug, armen, hals en borsten (bij zowel mannen als vrouwen). Deze behandeling is geschikt voor je wanneer je vet hebt dat niet verdwijnt met een dieet of lichaamsbeweging, of wanneer deze vetophoping jouw lichaam uit balans maakt.

Hieronder zie je een aantal voor en na foto’s van personen die liposuctie hebben gedaan. Het kan om verschillende lichaamsdelen gaan. Goed om te onthouden (wanneer je de foto’s bekijkt) is dat het resultaat bij jou uniek zal zijn.Voor
Na
Voor
Na

Borstprotheses zijn verwijderd. Daarna zijn de borsten vergroot met eigen vet (lipofilling).


Voor
Na
Halslift liposuctie voor en na

Liposuctie in de hals. Resultaat na +/- 6 weken. Rechter foto betreft het resultaat na de liposuctie.


Consult plannen?

Maak een afspraak voor een consult bij ons op locatie in Maastricht. Bij MOOI kliniek wordt je te allen tijde gezien èn behandeld door een plastisch chirurg (geen cosmetisch arts of consulent). Je weet na dit consult precies welke behandeling het beste bij jou past en wat liposuctie inhoudt. Ook ben je goed geïnformeerd over de nazorg. Aan het eerste consult zijn € 50,– consultkosten verbonden, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs.

Laat hieronder je gegevens achter, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.  Ik wil liever mailen om een afspraak te maken

  Category
  operaties
  Prijzen
  Van €2000 tot €4000
  Duur operatie
  Afhankelijk van gebied
  Verwijderen hechtingen
  Na 2 weken
  Herstel periode
  Minimaal 6 weken
  Operatie combinatie
  Backlift (rug)

  Copyright MOOI kliniek 2020. Alle rechten voorbehouden.  Copyright MOOI kliniek. Alle rechten voorbehouden.