Facelift

Facelift

Title:

Description:

Facelift

Er zijn veel factoren die invloed hebben op veroudering zoals levensstijl, blootstelling aan de zon, tabaksgebruik, genetische factoren, huidtype, hormonale invloeden en gewichtstoename en/of -verlies. De veroudering van de huid vindt plaats op verschillende manieren zoals verandering van volume in vetcompartimenten en uitzakken van gelaatsspieren en -weefsels. Een facelift kan dan gewenst zijn om er weer jonger en mooier uit te zien.

Er zijn verschillende soorten facelifts en er is een halslift. Je overlegt met een van onze plastisch chirurgen uitvoerig voor welke facelift je kiest. Zij weten als geen ander wat geschikt is voor verschillende huidtypes en gezichtsvormen. Bij de meeste facelifts wordt de hals ook gecorrigeerd. Vaak worden bij een facelift aanvullende behandelingen gedaan voor een harmonieus effect. Ingrepen die gecombineerd kunnen worden met een facelift zijn: een bovenooglidcorrectie en/of onderooglidcorrectielipofilling of gebruik van fillers na de operatie.

Hieronder zie je een aantal voor en na foto’s van personen die een facelift gedaan hebben bij MOOI. Het kan om verschillende soorten facelifts gaan. Goed om te onthouden (wanneer je de foto’s bekijkt) is dat het resultaat bij jou uniek zal zijn.Voor
Na
Macslift maastricht resultaat

MACS Lift. Resultaat na +/- 6 weken.


Consult plannen?

Maak een afspraak voor een consult bij ons op locatie in Maastricht. Bij MOOI kliniek wordt je te allen tijde gezien èn behandeld door een plastisch chirurg (geen cosmetisch arts of consulent). Je weet na dit consult precies welke behandeling het beste bij jou past en wat de facelift inhoudt. Ook ben je goed geïnformeerd over de nazorg. Aan het eerste consult zijn € 50,– consultkosten verbonden, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs.

Laat hieronder je gegevens achter, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.  Ik wil liever mailen om een afspraak te maken

  Category
  operaties
  Prijzen
  Van €2900 tot €8500
  Duur operatie
  Afhankelijk van ingreep
  Verwijderen hechtingen
  Afhankelijk van ingreep
  Herstel periode
  Afhankelijk van ingreep
  Operatie combinatie
  Een facelift kan gecombineerd worden met een ooglidcorrectie en wenkbrauwlift.

  Copyright MOOI kliniek 2020. Alle rechten voorbehouden.  Copyright MOOI kliniek. Alle rechten voorbehouden.