Buikwandcorrectie voor en na foto’s

Buikwandcorrectie voor en na foto’s

Title:

Description:

Buikwandcorrectie voor en na foto’s

Bij MOOI bieden we verschillende soorten buikwandcorrecties aan die de buik strakker maken. De plastisch chirurg overlegt graag samen met je wat de beste optie is. Ieder mens is uniek, er zijn verschillende mogelijkheden.

Vaak gecombineerd met liposuctie

Bij liposuctie verwijderen we overtollig vet in en rondom de maag, billen, heupen, love-handles, dijen, kuiten, enkels, rug, armen, hals en borsten (bij zowel mannen als vrouwen). Deze behandeling is geschikt voor je wanneer je vet hebt dat niet verdwijnt met een dieet of lichaamsbeweging, of wanneer deze vetophoping jouw lichaam uit balans maakt.

Hieronder zie je een aantal voor en na foto’s van personen die een buikwandcorrectie of liposuctie hebben gedaan. Het kan om verschillende lichaamsdelen gaan. Goed om te onthouden (wanneer je de foto’s bekijkt) is dat het resultaat bij jou uniek zal zijn.Voor
Na
Voor
Na

Deze buikwandcorrectie is uitgevoerd door plastisch chirurg Marleen Meesters. De foto van het resultaat is 6 weken na de operatie. De littekens zijn nu nog actief en rood, maar deze zullen een jaar na de operatie vervaagd zijn en veel minder zichtbaar.


Voor
Na
Voor
Na

De foto van deze buikwandcorrectie is 6 weken na de operatie. De littekens zijn nu nog actief en rood, maar deze zullen een jaar na de operatie vervaagd zijn en veel minder zichtbaar.


Consult plannen?

Maak een afspraak voor een consult bij ons op locatie in Maastricht. Bij MOOI kliniek wordt je te allen tijde gezien èn behandeld door een plastisch chirurg (geen cosmetisch arts of consulent). Je weet na dit consult precies welke behandeling het beste bij jou past en wat liposuctie inhoudt. Ook ben je goed geïnformeerd over de nazorg. Aan het eerste consult zijn € 50,– consultkosten verbonden, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs.

Laat hieronder je gegevens achter, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.  Ik wil liever mailen om een afspraak te maken

  Category
  operaties
  Prijzen
  Van €2900 tot €10000
  Duur operatie
  Afhankelijk van gebied
  Herstel periode
  Minimaal 6 weken
  Operatie combinatie
  Backlift (rug), liposuctie

  Copyright MOOI kliniek 2020. Alle rechten voorbehouden.  Copyright MOOI kliniek. Alle rechten voorbehouden.