Borstlift

Borstlift

Title:

Description:

Borstlift

Zijn je borsten gaan hangen? Door een zwangerschap, gewichtsverlies of door natuurlijke veroudering? Met een borstlift maken wij je borsten weer stevig en vol, zodat ze perfect bij jouw lichaam passen. Veel vrouwen kiezen voor een borstlift omdat zij zichzelf met vollere borsten mooier en zelfverzekerder voelen.

Borsten: ze zijn allemaal uniek en dat willen wij ook zo houden, ook na de borstlift. Sommige borsten worden slap en gaan hangen na een zwangerschap, gewichtsverlies of door ouder worden. Een borstlift wordt vaak gecombineerd met een borstvergroting, waarbij er implantaten geplaatst worden. Ook een tepelcorrectie wordt vaak gecombineerd met een borstlift.

Borstlift voor en na foto’s

Hieronder zie je een aantal voor en na foto’s van dames die een borstlift via MOOI kliniek hebben gedaan. Goed om te onthouden (wanneer je de foto’s bekijkt) is dat het resultaat bij jou uniek zal zijn, ook al krijg jij dezelfde borstimplantaten incl. volume als iemand anders. Resultaten en je nieuwe cupmaat zijn vooraf moeilijk te voorspellen.Voor
Na

Borstlift met implantaten en tepelcorrectie. De operatie is pas 6 weken geleden. De littekens zijn nu nog actief en rood, maar deze zullen een jaar na de operatie vervaagd zijn en veel minder zichtbaar.


Voor
Na
Voor
Na

Borstlift met implantaten en tepelcorrectie. De operatie is pas 6 weken geleden. De littekens zijn nu nog actief en rood, maar deze zullen een jaar na de operatie vervaagd zijn en veel minder zichtbaar.


Voor
Na
Voor
Na

Borstlift met implantaten en tepelcorrectie door plastisch chirurg M. Feijen. De operatie is pas 6 weken geleden. De littekens zijn nu nog actief en rood, maar deze zullen een jaar na de operatie vervaagd zijn en veel minder zichtbaar.


Voor
Na

De operatie is pas 6 weken geleden. De littekens zijn nu nog actief en rood, maar deze zullen een jaar na de operatie vervaagd zijn en veel minder zichtbaar.


Consult plannen?

Maak een afspraak voor een consult bij ons op locatie in Maastricht. Bij MOOI kliniek wordt je te allen tijde gezien èn behandeld door een plastisch chirurg (geen cosmetisch arts of consulent). Je weet na dit consult precies welke behandeling het beste bij jou past en wat de borstvergroting inhoudt. Ook ben je goed geïnformeerd over de nazorg. Aan het eerste consult zijn € 50,– consultkosten verbonden, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs.

Laat hieronder je gegevens achter, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.  Ik wil liever mailen om een afspraak te maken

  Category
  operaties
  Prijzen
  €4200-€4300
  Duur operatie
  1,5 tot 2 uur
  Verwijderen hechtingen
  Na 2 weken
  Herstel periode
  6 weken
  Operatie combinatie
  De borstlift kan eventueel gecombineerd worden met een borstvergroting, verkleining, tepelcorrectie of buikwandcorrectie.

  Copyright MOOI kliniek 2020. Alle rechten voorbehouden.  Copyright MOOI kliniek. Alle rechten voorbehouden.